Start online bridge cursus studenten

Woensdag 25 november is de online studenten cursus van start gegaan. Het aantal aanmeldingen was een groot succes want we hadden maar liefst 43 studenten! Merel, Stef, Tim Verbeek en ik hebben les gegeven aan groepjes van 10 tot 12 studenten. De studenten kwamen uit het hele land maar voornamelijk uit Amsterdam. De formule was dat er een online presentatie werd gegeven op zoom en het spelen vond plaats op stepbridge. Stepbridge heeft speciaal voor ons wat aanpassingen gedaan waarvoor we ze heel erg dankbaar zijn. Tijdens het spelen werd er gebruik gemaakt van zoom break-out rooms waardoor de communicatie goed verliep. Iedereen was erg enthousiast en we vermoeden dat we weer een hoop studenten bij de club zien als we weer live mogen spelen. Verder hebben ook veel UsUil leden meegeholpen als tafelbegeleider om vragen te beantwoorden tijdens het spelen.

3 februari zijn we van plan om weer een nieuwe cursus te gaan geven. Dus als je nog mensen weet kunnen ze zich https://studentenbridge.nl/index.php?id=bridge-leren hier aanmelden. We zijn ook van plan om een Engelstalige cursus te gaan geven dus je hoeft niet perse Nederlands te spreken.

Update: De februari cursus is afgelopen en was erg succesvol. 7 en 8 april begint weer de volgende cursus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *