Start nieuwe cursus

Op 11 september begint er weer een beginnerscursus bridge voor studenten. De cursus duurt 4 dinsdagavonden en is geschikt voor iedereen die van spelletjes houdt. Kijk voor meer informatie onder het kopje Cursus.

One thought on “Start nieuwe cursus

 • September 4, 2018 at 16:34
  Permalink

  Geachte,

  Laats heb ik jullie al proberen te contacten. Ik weet niet of dat is gelukt. Misschien dat deze manier beter werkt.
  Het lijkt mij ontzettend leuk om te gaan bridgen. Ik ben 18 jaar en ben met mijn studie econometrie aan de vu begonnen. Ik ben al een keer bij jullie wezen bridgen. Het lijkt mij leuk om te gaan kijken of bridge mijn hobby kan worden. Ik heb tot nu toe drie bridgeboekjes gelezen van leer bridge met Berry Westra. Ik ben met het vierde boekje bezig. Ik speel verder graag op mijn telefoon spellen. Ik heb geen partner. Is het mogelijk voor mij om bij jullie verder te leren bridgen en het sociale aspect van bridge ontdekken? Ik weet niet waar ik moet beginnen en of de beginnerscursus wat voor mij is.

  Vriendelijke groet,
  Sicco Kooiker

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *